sobota, 7. december 2013

Navodila!


Zaradi konstantnega neupoštevanja navodil nekaterih sodelujočih blogerk, sem se odločila, da vam še enkrat posebej delim navodila in vas s tem spomnim na dve glavni pravili, ki se jih je treba držati, če želite videti svojo objavo s skupni objavi Slovenian bloggers!

1. Vsaka sodelujoča blogarka mora poleg linka (ki ga prilepi v komentar) zraven pripisati še stavek o svoji objavi v angleščini!
2. Skupno objavo, ki jo objavim v ponedeljek, je potrebno deliti še na svojem blogu (copy - paste). Ne bo pa nič narobe, če boste objavo delile še na vašem facebook profilu in twitterju. :-) 

Torej, še enkrat navodila:
  1. Prvi in edini pogoj je, da si slovenska blogerka oziroma bloger. Si?
  2. V spodnji okvirček za komentarje vpiši povezavo do svojega bloga. 
  3. Vsako sredo bo na tem blogu nova objava, ki bo prosila, da med komentarje prilepiš povezavo do tiste tvoje objave, ki se ti je v tistem tednu na tvojem blogu zdela najboljša. Hkrati pa dopišeš še, o čem tvoja objava govori, v angleščini
  4. To stori do nedelje zvečer.
  5. V ponedeljek bo pripravljena skupna objava vseh oddanih povezav in tvoja naloga je le še, da to objavo prekopiraš na svoj blog. Lahko jo objaviš že v ponedeljek, lahko pa kadarkoli do konca tedna. Vsi pridruženi blogi bodo tako objavili isto objavo in s tem se bomo spoznali med seboj, spoznali pa nas bodo tudi ostali bralci.
  6. In v novem tednu se vse skupaj spet ponovi.

Glede na to, da so se tudi ostale sodelujoče blogarke strinjale, od sedaj naprej v skupni objavi ne bo več objav tistih deklet, ki teh pravil ne bodo upoštevale!

Hvala za razumevanje. :-)



1 komentarji:

  1. Čestitke, za tole super idejo!

    Glede objave (copy-paste) vsakega pripevka v sredo, pa imam en pomislek. Nikakor ta moj pomislek ne vzemite, kot da hočem biti pameten,... Sam se ukvarjam z SEO (optimizacija spletnih strani). To pomeni, da se ukvarjam s tem, da se spletne strani čim bolje uvrščajo na Googlu in tako imajo več obiska. Eden od pomebnih pravil, da je stran dobro uvrščena je tudi to, da na strani ne smeš imeti istih tekstov (copy-paste), kot jih imajo druge strani. Če narediš to, bo tvoja stran slabše uvrščena v Googlu in bo zato posledično imela manj obiska.

    Jaz bi z vselejem sodeloval v tem projektu, vendar copy-paste ne morem narediti. Sem pa pripravljen promovirat zadevo na kakršen koli način. O tem projektu lahko napišem pripevek, ki bo oglaševanje za ta projekt (in bloge v tem projektu) na eni svoji strani, ki ima mesečno več kot 25.000 obiskovalcev.

    OdgovoriIzbriši